Uitvaart toespraak

Heb je binnenkort een uitvaart waarbij je eigenlijk wel iets zou willen zeggen, maar vind je het te moeilijk om dit live te doen op die dag?
We willen je dan graag helpen, door samen met jou je toespraak vooraf op te nemen in onze filmstudio, zodat deze tijdens de uitvaart kan worden afgespeeld. Zo kun je jezelf op de dag van de uitvaart volledig focussen op de afscheidsdienst en hoeft je niet meer bezig te zijn met de spanning en emotie die een (live) uitvaarttoespraak met zich mee brengen. Ook voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn bij een uitvaart, maar toch heel graag iets zouden willen zeggen tijdens de uitvaartplechtigheid, is een video opnemen een goed alternatief.

In onze filmsudio in Cruquius (bij Haarlem) kan gebruik worden gemaakt van een greenscreen en autocue. Er kunnen (persoonlijke) foto’s of video’s naar keuze op de achtergrond worden getoond en de tekst die je wilt uitspreken spelen we af op de autocue. Op deze manier kan je de tekst mee/voor-lezen (de tekst is niet zichtbaar voor de kijkers). Tijdens de opname kun je zelf het tempo van de autocue bepalen, door met een drukknop de tekst stil te zetten wanneer deze te snel gaat. Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat voordat je naar de studio komt en waar nodig denken we met je mee. We kunnen de toespraak eventueel meerdere keren achter elkaar opnemen, waarbij dan gekozen kan worden voor de beste opname.
Uiteraard zijn veel meer mogelijkheden, zoals meerdere overgangen met verschillende foto’s op de achtergrond, meerdere sprekers in één video of een langere video met meerdere scenes. Ook kan er eventueel voor worden gekozen om in één of meerdere scene’s een video op de achtergrond te tonen. Er kan ook voor worden gekozen om zelf een powerpoint presentatie te maken, deze kan dan fullscreen op de achtergrond worden getoond.
De video is direct klaar als de opname is afgerond, nabewerking is niet nodig.

Waar moet u in ieder geval rekening mee houden:
1. Informeer vooraf wat de technische mogelijkheden zijn om een video af te spelen tijdens de uitvaartdienst, zodat u een idee heeft hoe dit eruit zal gaan zien tijdens de uitvaart. Dit kunt u eventueel navragen bij de uitvaartverzorger.
2. Het is belangrijk dat de achtergrondfoto scherp is en het juiste formaat heeft (afmeting 1920×1080 pixels), als de foto kleiner is dan kunnen we deze eventueel wel iets opblazen, maar dit gaat dan wel ten koste van de scherpte en er kunnen mogelijk randen van de foto wegvallen.

Voor uitvaarttoespraak video’s werken we tegen een lagere marge, dit doen we omdat we omdat we zo veel mogelijk mensen hiermee willen helpen. We zien namelijk dat een uitvaarttoespraak op video veel rust geeft voor de nabestaanden in aanloop naar en tijdens de uitvaartplechtigheid.

Vanaf een bedrag van €275,- kan je al een complete uitvaartvideo laten opnemen in onze studio.
Bij een maatwerk video zullen de kosten op basis van een speciaal uurtarief achteraf worden berekend. Hiervoor kunnen we vooraf eventueel een offerte voor u maken.

Voorbeeld van uitvaarttoespraak met eigen foto op de achtergrond:

Voor vragen of voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: klantenservice@koperonline.nl ovv studio huren. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0235736515 maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00 of in het weekend op: 0621577981

Wilt u de studio huren voor commerciële doeleinden kijk dan op de pagina filmstudio verhuur voor normale tarief.