Uitvaart Toespraak op Video

Heb je binnenkort een uitvaart waarbij je eigenlijk wel iets zou willen zeggen, maar vind je het te moeilijk om dat live te doen op die dag?
We willen je dan graag helpen, door samen met jou je toespraak vooraf op te nemen in onze filmstudio, zodat deze tijdens de uitvaart kan worden afgespeeld. Zo kun je jezelf op de dag van de uitvaart volledig focussen op de afscheidsdienst en hoeft je niet meer bezig te zijn met de spanning en emotie die een (live) uitvaarttoespraak met zich mee brengen. Ook voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn bij een uitvaart, maar toch heel graag iets zouden willen zeggen tijdens de uitvaartplechtigheid, is een video opnemen een goed alternatief. Het is natuurlijk wel verstandig om eerst even te informeren of het technisch mogelijk is om een video af te spelen tijdens de uitvaartdienst. Je kunt dit navragen bij de uitvaartverzorger.

Door te werken met een lage marge en gebruik te maken van een vast format kunnen we de uitvaart toespraak video’s tegen een zeer scherp all inclusief tarief aanbieden. Zo willen we het opnemen van deze video’s laagdrempelig houden, zodat het voor veel mensen beschikbaar is. Wilt u de studio huren voor commerciële doeleinden kijk dan op de pagina filmstudio verhuur voor normale tarief.

In het standaard format wordt gebruik gemaakt van een greenscreen en autocue. We kunnen dan één (persoonlijke) foto naar keuze op de achtergrond tonen en de tekst die je wilt voordragen spelen we dan af op de autocue. Op deze manier kan je de tekst mee/voorlezen (deze tekst is dan niet zichtbaar voor de kijkers). Tijdens de opname kun je zelf het tempo van de autocue bepalen, door met een drukknop de autocue stil te zetten wanneer deze te snel gaat. Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat voordat je naar de studio komt en waar nodig denken we met je mee om er zo voor te zorgen dat het een mooie video wordt. We kunnen de toespraak eventueel meerdere keren achter elkaar opnemen, waarbij dan gekozen kan worden voor de beste van maximaal 4 opnames (dit zit allemaal bij de prijs in). De video is direct klaar als de opname is afgerond, nabewerking is niet nodig.

Het lage tarief geldt alleen voor uitvaart toespraken en is gebaseerd op een toespraak door één persoon waarbij de opgenomen toespraak maximaal 5 minuten duurt. Het is belangrijk dat de achtergrondfoto (afmeting 1920×1080 pixels) en de tekst tijdig worden aanlevert in het juiste formaat, zodat wij voldoende voorbereidingstijd hebben. Een complete video kunnen we dan al maken voor de all in prijs van €225,- inclusief btw. Hierin zit ook onze voorbereidingstijd en de studio huur. De verwachting is dat de opname zelf ongeveer 20 minuten in beslag zal nemen. Wanneer wordt gekozen voor dit standaard format zullen er geen extra kosten in rekening worden gebracht.
Worden er op één dag meerdere video’s achter elkaar opgenomen door één familie, dan kan er mogelijk nog een extra korting verkregen worden op de speciale all inclusief prijs.

Uiteraard zijn veel meer mogelijkheden, zoals meerdere foto’s op de achtergrond, meerdere sprekers in één video of een langere video met meerdere scenes. Ook zou er gekozen kunnen worden voor een video in plaats van een foto op de achtergrond. Er is veel mogelijk, maar hoe meer tijd alles kost, hoe duurder het allemaal wordt. Daarom adviseren we om binnen het vaste format te werken om zo de kosten beperkt te houden.

Voor vragen of voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: klantenservice@koperonline.nl ovv studio huren. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0235736515 maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00 of in het weekend op: 0621577981