Over Ons

ONTSTAAN

Na de zomer van 2008 zijn we de webwinkel Kofferstunter.nl begonnen met behulp van een groep studenten van de Hogeschool INHolland. Van hieruit zijn we verder gegroeid door iedere keer in te springen op de ontwikkelingen op de markt.

Door slim en steeds groter in te kopen kunnen we nu producten van topkwaliteit aanbieden voor een altijd scherpe prijs. We zijn continu bezig om ons assortiment uit te breiden en verder af te stemmen op de wensen van de klant.

In het voorjaar van 2012 hebben we in samenwerking met TWI Fulfilment onze opslag meer dan verdubbeld waardoor we sneller kunnen leveren, ons assortiment is sindsdien ook flink gegroeid. Halverwege 2012 hebben we een aparte website voor vacuümzakken gelanceerd Vacuumzakkenspecialist.nl en Sinds begin 2013 zijn we begonnen met de verkoop van outdoor artikelen onder de website Outdoorstunter.nl. We zijn momenteel druk bezig met verdere uitbreiding van het assortiment van Outdoorstunter.nl omdat we merken dat er een groeiende behoefte is aan betaalbare outdoor producten en kampeer uitrusting.

VISIE

Wij vinden dat u persoonlijk geholpen moet kunnen worden daarom zijn we 5 dagen per week telefonisch bereikbaar. Heeft een u een klacht dan wordt dit altijd serieus genomen en netjes afgehandeld. Een klacht zien wij immers als een kans om steeds beter te worden. Daarnaast hebben wij geen grote reclamecampagnes en willen niet zelf roepen dat u bij onze webwinkels moet kopen. Het is ons verlangen dat u bij ons koopt vanwege de prettige service en/of goede ervaringen van eerdere bestellingen. Doen wat je belooft en een goed product leveren tegen een scherpe prijs, dat is de kracht van Koperonline.