Over Ons

ONTSTAAN

Na de zomer van 2008 zijn we de webwinkel Kofferstunter.nl begonnen met behulp van een groep studenten van de Hogeschool INHolland. Van hieruit zijn we verder gegroeid door iedere keer in te springen op de ontwikkelingen op de markt.

Door slim en steeds groter in te kopen kunnen we nu producten van topkwaliteit aanbieden voor een altijd scherpe prijs. We zijn continu bezig om ons assortiment uit te breiden en verder af te stemmen op de wensen van de klant. Zo zijn we ook begonnen met het verkopen van vacuumzakken voor op reis en later ook vacuumzakken voor thuis. Gewoon omdat onze klanten hiernaar vroegen.

Halverwege 2012 hebben we een aparte website voor vacuümzakken gelanceerd Vacuumzakkenspecialist.nl en van 2013 tot 2019 hebben we ook een webshop gehad met outdoor artikelen onder de website Outdoorstunter.nl. Deze laatste webshop hebben we inmiddels overgedragen aan een nieuwe eigenaar. In die tijd hebben we een zelf een andere niche webshop met deurstoppers over kunnen nemen. 

We hebben onze eigen filmstudio voor het opnemen van product video's en deze studio kan dankzij de green screen ook goed worden gebruikt voor andere presentaties. We merken dat steeds meer ondernemers op zoek zijn naar een betaalbare studio waar ze professionele videos kunnen opnemen. Daarom verhuren we deze studio nu ook aan andere ondernemers.

De webshop Kofferstunter staat sinds eind 2019 te koop omdat we ons volledig willen gaan richten op de verkoop van vacuumzakken en daarnaast op nieuwe diensten voor andere ondernemers waaronder het maken van (product)video's.

Door Corona is de verkoop van kofferstunter.nl echter wat vertraagd, we verwachten dat de shop voor het einde van 2022 verkocht zal worden.

Heeft u vragen over onze bedrijfsvoering of interesse in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Koperonline Klantenservice
klantenservice@koperonline.nl

VISIE

Wij vinden dat u persoonlijk geholpen moet kunnen worden daarom zijn we 5 dagen per week telefonisch bereikbaar. Heeft een u een klacht dan wordt dit altijd serieus genomen en netjes afgehandeld. Een klacht zien wij immers als een kans om steeds beter te worden. Daarnaast hebben wij geen grote reclamecampagnes en willen niet zelf roepen dat u bij onze webwinkels moet kopen. Het is ons verlangen dat u bij ons koopt vanwege de prettige service en/of goede ervaringen van eerdere bestellingen. Doen wat je belooft en een goed product leveren tegen een scherpe prijs, dat is de kracht van Koperonline.